× Acasa Noutati BRAND LINESTYLE ITALIA Camasi sport Camasi casual Camasi clasice VARESI Camasi sport Camasi casual Camasi clasice Toate produsele Colectii Despre noi Contact

Despre noi

Scurt istoric

IMG_0555-1_2100

Stilul italian în moda masculină s-a lansat în România odată cu înființarea firmei Mistral Confezioni, în anul 1992. 

Aducând o nouă perspectivă asupra a tot ceea ce înseamnă eleganța în lumea bărbaților, fabrica de confecții insușește toate aspectele care au ca rezultat obținerea unor piese vestimentare de calitate. 

Atenția la detalii, respectarea tuturor etapelor de croitorie, deținerea know-how-ului italian de producere al cămășilor, dar și dobândirea certificării ISO 9001:2008 privind managementul calității, au făcut ca misiunea brandului Claudia Varesi să devină cunoscută sub numele de “ croitorie la cel mai înalt nivel ”. 

Conceptul Claudia Varesi, reprezentat de brandurile Varesi și Linestyle Italia, le oferă bărbaților toate răspunsurile în materie de creații vestimentare prin țesăturile fine utilizate, dar și printr-o varietate de gulere dezvoltate cu o atenție deosebită pentru a oferi o experiență exclusivă de purtare. 

Designerul nostru italian aduce în colecții un stil rafinat și actual, destinat tuturor ocaziilor, reușind să ducă eleganța masculină la cel mai înalt nivel. 

 

Brand Varesi

Cu o istorie de peste 25 de ani, brandul Varesi întrunește tot ce înseamnă eleganța masculină și calitate în ceea ce privește piesele vestimentare. Profesionalismul, pasiunea și abilitatea sunt 3 dintre conceptele ce stau la baza conceptului Varesi și fac ca acesta să transforme vestimentația masculină într-un stil rafinat, actual și destinat tuturor ocaziilor. 
 Pornind de la stilul clasic, adoptat în cele mai speciale evenimente din viața unui bărbat și până la stilul casual, potrivit în zilele aglomerate de la birou sau chiar stilul sport, brandul Varesi trimite orice bărbat în centrul atenției, fie într-o zi obișnuită la birou sau la un eveniment special. 

IMG_0647_2100
IMG_0481_2100

Brand Linestyle Italia

Țesăturile fine și atent selecționate, provenite direct din inima Italiei, fac ca brand-ul Linestyle Italia să fie nelipsit din garderoba oricărui bărbat. Având la bază ideologia de funcționare a conceptului principal “Claudia Varesi”, Linestyle Italia cuprinde tot ce înseamnă atenție la detalii, o croială impecabilă, dar și cele mai fine țesături. 
Astfel, o colecție numeroasă de cămăși ce se încadrează în stilul clasic, casual sau sport, compuse din cele mai fine țesături, nu pot decât să ridice eleganța masculină la cele mai înalte niveluri și să definească în totalitate confortul, calitatea și luxul.