× Acasa Noutati BRAND LINESTYLE ITALIA Camasi sport Camasi casual Camasi clasice VARESI Camasi sport Camasi casual Camasi clasice Toate produsele Colectii Despre noi Contact

Noutăți

IMG_0496_2100

GENTLEMAN'S collection

VARESI

Cămașa elegantă este un element esențial care nu trebuie sa lipseasca din garderoba fiecărui domn. Colecția brandului VARESI este dedicată în mod special evenimentelor de business sau celor festive. O ținută formală intruchipeaza tot ce inseamna stil și eleganță.

 

Aspectul acestora este simplu și disponibil în diferite nuanțe, cum ar fi albastru deschis, alb sau bleumarin, dar se poate opta și pentru modele cu dungi fine clasice pentru a fi purtate cu un costum simplu.

 

Cămașa formală este fabricată în mod tradițional folosind o serie de materiale diferite, care depind de designul cămășii. GENTLEMAN'S collection conține piese  vestimentare ce scot întotdeauna un gentleman în evidență.

TOAMNĂ-IARNĂ

LINESTYLE ITALIA

Carouri, culori pământii, nuanțe de albastru și gri, toate definesc noua colecție TOAMNĂ-IARNĂ a brandului LINESTYLE ITALIA. Croite special pentru a veni în întâmpinarea sezonului rece, cămășile LINESTYLE ITALIA sunt compuse din 100% bumbac, dintr-un material cu o țesătură groasă.

 

Colecția de TOAMNĂ-IARNĂ este soluția ideală, oferind cămăși mai groase, specifice anotimpului rece. Ideea de bază a acestei colecții este să ofere bărbatului oportunitatea de a-și păstra eleganța și pe o perioadă friguroasă.

 

Aspectul original al cămășilor nu va ieși niciodată din trend. Colectia satisface nevoia fiecarui domn, care se poate bucura de stilul său, indiferent de anotimp.

 

 

 

IMG_0594-1_2100