× Acasa Noutati BRAND LINESTYLE ITALIA Camasi sport Camasi casual Camasi clasice VARESI Camasi sport Camasi casual Camasi clasice Toate produsele Colectii Despre noi Contact

Politica de retur

1.1. Cumparatorul/Clientul are dreptul de a se retrage din Contract conform dispozitilor legale, in termen de 14 zile calendaristice de la data cand Cumparatorul intra in posesia bunurilor, fara a indica un motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

1.2. In momentul in care Cumparatorul alege sa returneze bunurile, acesta va aduce la cunostinta Vanzatorului prin completarea Formularului de retur, disponibil in colet.

1.3. Bunurile comandate vor fi returnate de catre Client la urmatoarea adresa: S.C. Mistral Confezioni S.A, Municipiul Braila, Calea Calarasilor nr. 333, Judetul Braila,Cod postal, Romania, mentionandu-se “Claudiavaresi.com retur”.

1.4. In conditiile unui retur si in cazul in care bunurile au fost insotite de un cadou, Clientul trebuie sa returneze si eventuale cadouri care au insotit bunurile. In cazul in care contravalorea bunurilor este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in termen de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Cumparatorului. Sumele se vor returna dupa cum urmeaza:

      1.4.1. In cazul comenzilor achitate cu card online – suma se ramburseaza in contul din care s-a efectuat plata

      1.4.2. In cazul comenzilor achitate ramburs – suma se ramburseaza in contul furnizat de Client in Formularul de Retur

      1.4.3. In cazul comenzilor achitate prin transfer bancar - suma se ramburseaza in contul furnizat de Client in Formularul de Retur.

1.5. In situatia in care Vanzatorul nu poate livra Bunurile comandate de Cumparator, Vanzatorul va informa Cumparatorului cu privire la acest aspect si va achita in contul Cumparatorului contravaloarea bunurilor intr-un termen de 7 zile de la data la care Cumparatorul a fost instiintat.