× Acasa Noutati BRAND LINESTYLE ITALIA Camasi sport Camasi casual Camasi clasice VARESI Camasi sport Camasi casual Camasi clasice Toate produsele Colectii Despre noi Contact

Termeni si conditii

       1. Prevederi generale

 

Acest regulament reprezinta terminii si conditiile de utilizare a Site-ului claudiavaresi.com. Orice comanda plasata de catre dumneavoastra se va efectua numai prin acordul termenilor si conditiilor si sub incidenta lor si a legislatiei in vigoare.

Brandul Claudia Varesi este folosit in sistem de franciza de S.C. MISTRAL CONFEZIONI S.A., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Municipiul Braila, Strada Chisinau nr. 2, Bloc M, Scara 4, Etaj 2, Ap. 72, Judetul Braila, numar de inregistrare la Registrul Comertului J09/1284/199 si cod unic de inregistrare fiscala RO3105524.
Vanzator – S.C. OTTOMARZO S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Municipiul Braila, Strada 1 Decembrie 1918, Bloc 3A, Scara 2, Etaj 2, Ap 17,Judet Braila, avand numar de ordine in Registrul Comertului J09/217/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO37307196.

S.C. OTTOMARZO S.R.L. comercializeaza si vinde produsele ce apartin S.C. MISTRAL CONFEZIONI S.A., cu drepturile si obligatiile stabilite intre cele doua parti. Administratorul datelor personale ale clientilor este S.C. OTTOMARZO S.R.L.

Prezentul regulament se adreseaza tuturor utilizatorilor si poate fi accesat de catre orice Vizitator al Site-ului claudiavaresi.com. Regulamentul cuprinde principiile si fundamentul de functionare al Site-ului si stabilesc drepturile si obligatiile Vanzatorului si ale Cumparatorului.

 

       2. Definitii si Termeni

 

Cumparator/Client – persoana fizica sau juridica care isi deschide un Cont in Site si plaseaza o Comanda.
Utilizator – persoana fizica sau juridica care isi creeaza un Cont pe Site si agreeaza Termenii si Conditiile in vigoare.
Vizitator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza Site-ul

Cont – acea sectiunea a site-ului prin care un Cumparato/Utilizator are posibilitatea, cu ajutorul unei adrese de e-mail si a unei parole sa efectueze Comenzi si sa vizualizeze activitatea din contul respectiv (Istoric comenzi, facturi, etc.)
Favorite – sectiune din Site care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa adauge produse pe care le considera preferate si care ulterior pot fi adaugate in Cosul de cumparaturi.

Site – domeniul www.claudiavaresi.com
Comanda – actiune prin care Cumparatorul/Clientul solicita Vanzatorului achizitionarea unor bunuri, ca urmare a plasarii unei Comenzi
Bunuri – produsele comercializate pe site, care urmeaza a furnizate Cumparatorului de catre Vanzator.
Contract – acordul incheiat la distranta dintre Vanzator si Cumparator, dar fara a fi necesara prezenta fizica a niciuneia dintre parti, prin intermediul caruia Cumparatorul se angajeaza sa plateasca pretul bunurilor oferite de Vanzator

Continut – toate informatiile regasite pe site cu privire la produse, tarife care pot fi vizualizate prin intermediul Site-ului de catre orice Vizitator.

Review – evaluare scrisa a beneficiarului produselor oferite de Site, evaluare intocmita cu scopul de a impartasi daca produsul corespunde sau nu specificatiilor mentionate de Vanzator..

Newsletter –modaliate de informare scrisa prin mijloace exclusiv electronice (e-mail, SMS), prin intermediul carora se ofera informatii referitoare la Bunurile comercializate de Vanzator si asupra promotiilor desfasurate.

Tranzactie – Incasarea unei sume ce rezulta din vanzarea unui Bun Cumparatorului, de catre Vanzator, prin intermediul procesatorului de plati stabilit de Vanzator.
 

       3. Comanda

 

3.1. Clientul/Cumparatorul are posibilitatea de a plasa Comenzi pe Site prin adaugarea unor Bunuri in cosul de cumparaturi iar ulterior prin efectuarea platii prin una din modalitatile oferite. Adaugarea Bunurilor in cosul de cumparaturi dar fara a finaliza Comanda, nu constituie inregistrarea Comenzii, asadar, nici rezervarea bunurilor.

3.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul agreeaza ca datele oferite sunt reale, corecte, complete si adevarate.

3.3. In momentul plasarii Comenzii, Cumparatorul primeste un e-mail prin care este informat cu privire la bunurile comandate, valoarea comenzii, modalitatea de livrare si de plata, timpul de livrare al comenzii, datele de contact ale Clientului si ale Cumparatorului. Acesta reprezinta confirmarea Vanzatorul cu privire la primirea ofertei de achizitiei din partea Clientului

3.4. Vanzatorul transmite ulterior acceptul sau refuzul privind comanda Clientului, la adresa de e-mail specificata de Client. Dupa transmiterea confirmarii, se ajunge la incheierea Contractului dintre Vanzator si Cumparator.

3.4. Vanzatorul are posibilitatea de a anula o Comanda efectuata de catre Cumparator, fara ca niciuna dintre parti sa pretinda celeilalte daune-interese sau obligatii. Anularea comenzii are loc cu o notificare in prealabil transmisa Cumparatorului si doar in urmatoarele situatii:

      3.4.1. In cazul in care tranzactia nu este acceptata de banca emitenta a cardului Cumparatorului sau a procesatorului de plati agreat de Vanzator

      3.4.2. In cazul in care datele oferite de catre Cumparator nu sunt corecte sau complete

3.5. Comenzile se pot efectua dupa cum urmeaza:

      3.5.1. On-line, prin intermediul site-ului

      3.5.2. Telefonic, folosind numarul de telefon afisat in sectiunea Contact

3.6. Comenzile on-line, cat si telefonic vor fi procesate in intervalul orar 09:00-17:00, de luni pana vineri. Comenzile plasate in zilele libere sau de sarbatoare se vor procesa in urmatoarea zi lucratoare ulterioara zilei libere/de sarbatoare.

 

       4. Reclamatii

 

4.1. Toate bunurile oferite de Vanzator sunt noi. Vanzatorul isi asuma defectele fizice ale bunurilor si respecta garantia legala conform legislatiei in vigoare.

4.2. Reclamatia se poate transmite de catre Cumparator impreuna cu bunurile si descrierea defectului la adresa: S.C. Mistral Confezioni S.A., Municipiul Braila, Calea Calarasilor nr. 333, Judetul Braila, Cod Postal, Romania cu mentiunea “Reclamatie Claudiavaresi.com”. Cumparatorul va fi informat in termen de 14 zile de la primirea reclamatiei impreuna cu bunurile, despre modul de rezolvare al reclamatiei.

      4.2.1. In cazul in care reclamatia nu este admisa, Bunurile vor fi livrate impreuna cu un raport privind nejustificarea reclamatiei.

4.3. Cumparatorul are dreptul la urmatoarele in conformitate cu legea:

      4.3.1. Sa ceara renuntarea la Contract. reducerea pretului bunurilor sau inlocuirea bunurilor cu altele fara defect, in cazul in care Bunurile primite sunt defecte.

               

       5. Modalitati de plata

 

5.1. Preturile afisate pe Site includ TVA conform legislatiei in vigoare.

5.2. Preturile, modalitatea de plata si termenul de plata, sunt mentionate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite o factura pentru fiecare Comanda, in conditiile furnizarii de catre Cumparator a datelor necesare emiterii facturii.

5.3. Cumparatorul are posibilitatea de a achita pretul bunurilor si a cheltuielilor de expeditiei in urmatoarele moduri:

      5.3.1. Ramburs – achitand contravaloarea firmei de curierat la livrare

      5.3.2. Plata on-line cu cardul bancar

      5.3.3. Prin transfer bancar - platile se vor efectua in contul nostru deschis la Piraeus Bank RO84PIRB0901775413001000 si ulterior trimiteti copia ordinului de plata la adresa de e-mail contact@claudiavaresi.com. Dupa incasarea sumei de catre noi , veti primi confirmarea platii iar ulterior comanda va fi livrata.

 

       6. Confidentialitate

 

6.1. Prin inscrierea Clientului/Cumparatorului in baza de date a Vanzatorului, Clientul/Cumparatorul isi da acordul in limitele prevazute de lege sa fie contactat de parteneri ai Vanzatorului: furnizori de servicii de marketing, alte companii cu care Vanzatorul incheie programe de ofertare, etc.

6.2. Datele personale ale Cumparatorului/Clientului sunt folosite de catre Vanzator in scopul realizarii comenzilor. Clientul are dreptul de a modifica, actualiza, sterge datele personale sau chiar de a le retrage definitiv.

 

       7. Prevederi finale

 

7.1.  Design-ul claudiavaresi.com si continutul Site-ului sunt proprietatea claudiavaresi.com.

7.2. Clientii/Cumparatoriii care detin cont pe site-ul claudiavaresi.com vor fi informati cu privire la modificarea prezentului Regulament prin e-mail. Clientul/Cumparatorul care nu agreeaza modificarile aduse, au posibilitatea de a-si inchide contul.