× Acasa Noutati BRAND LINESTYLE ITALIA Camasi sport Camasi casual Camasi clasice VARESI Camasi sport Camasi casual Camasi clasice Toate produsele Colectii Despre noi Contact

Termeni si conditii

       1. Prevederi generale

 

Acest regulament reprezinta terminii si conditiile de utilizare a Site-ului claudiavaresi.com. Orice comanda plasata de catre dumneavoastra se va efectua numai prin acordul termenilor si conditiilor si sub incidenta lor si a legislatiei in vigoare.

Brandul Claudia Varesi este folosit in sistem de franciza de S.C. MISTRAL CONFEZIONI S.A., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Municipiul Braila, Strada Chisinau nr. 2, Bloc M, Scara 4, Etaj 2, Ap. 72, Judetul Braila, numar de inregistrare la Registrul Comertului J09/1284/199 si cod unic de inregistrare fiscala RO3105524.
Vanzator – S.C. OTTOMARZO S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Municipiul Braila, Strada 1 Decembrie 1918, Bloc 3A, Scara 2, Etaj 2, Ap 17,Judet Braila, avand numar de ordine in Registrul Comertului J09/217/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO37307196.

S.C. OTTOMARZO S.R.L. comercializeaza si vinde produsele ce apartin S.C. MISTRAL CONFEZIONI S.A., cu drepturile si obligatiile stabilite intre cele doua parti. Administratorul datelor personale ale clientilor este S.C. OTTOMARZO S.R.L.

Prezentul regulament se adreseaza tuturor utilizatorilor si poate fi accesat de catre orice Vizitator al Site-ului claudiavaresi.com. Regulamentul cuprinde principiile si fundamentul de functionare al Site-ului si stabilesc drepturile si obligatiile Vanzatorului si ale Cumparatorului.

 

       2. Definitii si Termeni

 

Cumparator/Client – persoana fizica sau juridica care isi deschide un Cont in Site si plaseaza o Comanda.
Utilizator – persoana fizica sau juridica care isi creeaza un Cont pe Site si agreeaza Termenii si Conditiile in vigoare.
Vizitator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza Site-ul

Cont – acea sectiunea a site-ului prin care un Cumparato/Utilizator are posibilitatea, cu ajutorul unei adrese de e-mail si a unei parole sa efectueze Comenzi si sa vizualizeze activitatea din contul respectiv (Istoric comenzi, facturi, etc.)
Favorite – sectiune din Site care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa adauge produse pe care le considera preferate si care ulterior pot fi adaugate in Cosul de cumparaturi.

Site – domeniul www.claudiavaresi.com
Comanda – actiune prin care Cumparatorul/Clientul solicita Vanzatorului achizitionarea unor bunuri, ca urmare a plasarii unei Comenzi
Bunuri – produsele comercializate pe site, care urmeaza a furnizate Cumparatorului de catre Vanzator.
Contract – acordul incheiat la distranta dintre Vanzator si Cumparator, dar fara a fi necesara prezenta fizica a niciuneia dintre parti, prin intermediul caruia Cumparatorul se angajeaza sa plateasca pretul bunurilor oferite de Vanzator

Continut – toate informatiile regasite pe site cu privire la produse, tarife care pot fi vizualizate prin intermediul Site-ului de catre orice Vizitator.

Review – evaluare scrisa a beneficiarului produselor oferite de Site, evaluare intocmita cu scopul de a impartasi daca produsul corespunde sau nu specificatiilor mentionate de Vanzator..

Newsletter –modaliate de informare scrisa prin mijloace exclusiv electronice (e-mail, SMS), prin intermediul carora se ofera informatii referitoare la Bunurile comercializate de Vanzator si asupra promotiilor desfasurate.

Tranzactie – Incasarea unei sume ce rezulta din vanzarea unui Bun Cumparatorului, de catre Vanzator, prin intermediul procesatorului de plati stabilit de Vanzator.
 

       3. Comanda

 

3.1. Clientul/Cumparatorul are posibilitatea de a plasa Comenzi pe Site prin adaugarea unor Bunuri in cosul de cumparaturi iar ulterior prin efectuarea platii prin una din modalitatile oferite. Adaugarea Bunurilor in cosul de cumparaturi dar fara a finaliza Comanda, nu constituie inregistrarea Comenzii, asadar, nici rezervarea bunurilor.

3.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul agreeaza ca datele oferite sunt reale, corecte, complete si adevarate.

3.3. In momentul plasarii Comenzii, Cumparatorul primeste un e-mail prin care este informat cu privire la bunurile comandate, valoarea comenzii, modalitatea de livrare si de plata, timpul de livrare al comenzii, datele de contact ale Clientului si ale Cumparatorului. Acesta reprezinta confirmarea Vanzatorul cu privire la primirea ofertei de achizitiei din partea Clientului

3.4. Vanzatorul transmite ulterior acceptul sau refuzul privind comanda Clientului, la adresa de e-mail specificata de Client. Dupa transmiterea confirmarii, se ajunge la incheierea Contractului dintre Vanzator si Cumparator.

3.4. Vanzatorul are posibilitatea de a anula o Comanda efectuata de catre Cumparator, fara ca niciuna dintre parti sa pretinda celeilalte daune-interese sau obligatii. Anularea comenzii are loc cu o notificare in prealabil transmisa Cumparatorului si doar in urmatoarele situatii:

      3.4.1. In cazul in care tranzactia nu este acceptata de banca emitenta a cardului Cumparatorului sau a procesatorului de plati agreat de Vanzator

      3.4.2. In cazul in care datele oferite de catre Cumparator nu sunt corecte sau complete

3.5. Comenzile se pot efectua dupa cum urmeaza:

      3.5.1. On-line, prin intermediul site-ului

      3.5.2. Telefonic, folosind numarul de telefon afisat in sectiunea Contact

3.6. Comenzile on-line, cat si telefonic vor fi procesate in intervalul orar 09:00-17:00, de luni pana vineri. Comenzile plasate in zilele libere sau de sarbatoare se vor procesa in urmatoarea zi lucratoare ulterioara zilei libere/de sarbatoare.

 

       4. Reclamatii

 

4.1. Toate bunurile oferite de Vanzator sunt noi. Vanzatorul isi asuma defectele fizice ale bunurilor si respecta garantia legala conform legislatiei in vigoare.

4.2. Reclamatia se poate transmite de catre Cumparator impreuna cu bunurile si descrierea defectului la adresa: S.C. Mistral Confezioni S.A., Municipiul Braila, Calea Calarasilor nr. 333, Judetul Braila, Cod Postal, Romania cu mentiunea “Reclamatie Claudiavaresi.com”. Cumparatorul va fi informat in termen de 14 zile de la primirea reclamatiei impreuna cu bunurile, despre modul de rezolvare al reclamatiei.

      4.2.1. In cazul in care reclamatia nu este admisa, Bunurile vor fi livrate impreuna cu un raport privind nejustificarea reclamatiei.

4.3. Cumparatorul are dreptul la urmatoarele in conformitate cu legea:

      4.3.1. Sa ceara renuntarea la Contract. reducerea pretului bunurilor sau inlocuirea bunurilor cu altele fara defect, in cazul in care Bunurile primite sunt defecte.

               

       5. Modalitati de plata

 

5.1. Preturile afisate pe Site includ TVA conform legislatiei in vigoare.

5.2. Preturile, modalitatea de plata si termenul de plata, sunt mentionate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite o factura pentru fiecare Comanda, in conditiile furnizarii de catre Cumparator a datelor necesare emiterii facturii.

5.3. Cumparatorul are posibilitatea de a achita pretul bunurilor si a cheltuielilor de expeditiei in urmatoarele moduri:

      5.3.1. Ramburs – achitand contravaloarea firmei de curierat la livrare

      5.3.2. Plata on-line cu cardul bancar

      5.3.3. Prin transfer bancar - platile se vor efectua in contul nostru deschis la Piraeus Bank RO84PIRB0901775413001000 si ulterior trimiteti copia ordinului de plata la adresa de e-mail contact@claudiavaresi.com. Dupa incasarea sumei de catre noi , veti primi confirmarea platii iar ulterior comanda va fi livrata.

 

       6. Confidentialitate

 

6.1. Prin inscrierea Clientului/Cumparatorului in baza de date a Vanzatorului, Clientul/Cumparatorul isi da acordul in limitele prevazute de lege sa fie contactat de parteneri ai Vanzatorului: furnizori de servicii de marketing, alte companii cu care Vanzatorul incheie programe de ofertare, etc.

6.2. Datele personale ale Cumparatorului/Clientului sunt folosite de catre Vanzator in scopul realizarii comenzilor. Clientul are dreptul de a modifica, actualiza, sterge datele personale sau chiar de a le retrage definitiv.

 

       7. Prevederi finale

 

7.1.  Design-ul claudiavaresi.com si continutul Site-ului sunt proprietatea claudiavaresi.com.

7.2. Clientii/Cumparatoriii care detin cont pe site-ul claudiavaresi.com vor fi informati cu privire la modificarea prezentului Regulament prin e-mail. Clientul/Cumparatorul care nu agreeaza modificarile aduse, au posibilitatea de a-si inchide contul.

 

      POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 

       Acest website este administrat de S.C. OTTOMARZO S.R.L. ca si organism responsabil. S.C. OTTOMARZO S.R.L colecteaza date cu caracter personal pe paginile sitelui www.claudiavaresi.com

       S.C. OTTOMARZO S.R.L. respecta confidentialitatea fiecarei persoane care viziteaza siteul nostru. Protejarea sferei dumneavoastre private in timpul utilizarii site-ul nostru web reprezinta pentru noi un aspect extrem de important. Intotdeauna prelucram datele dvs. in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a il contacta.

       Datele personale comunicate de dvs. si colectate în scopul desfasurarii vanzarilor online si actiunilor promotionale sunt: adresa e-mail, parola Cont, nume si prenume, telefon fix sau mobil valid, adresa de livrare, adresa de facturare, eventual date despre societatea pe care o reprezentati.

       In cazul in care va decideti sa va autentificati sau sa accesati contul dvs. prin intermediul unei retele sociale ( ex. Facebook) datele dvs. de autentificare si adresa de email vor fi importate din contul existent pe reteaua de socializare. Prin folosirea acestei optiuni de autentificare, reteaua sociala va avea posibilitatea de a ne da anumite informatii aditionale privind contul dumneavoastra public (cum ar fi, spre exemplu: numele, sexul, varsta aproximativa sau poza de profil) in conformitate cu termenii de utilizare ai retelei sociale cat si anumitor informatii privind activitatea dumneavoastra pe respectiva retea sociala. Va recomandam sa va revizuiti setarile de confidentialitate si sa cititi politica retelei sociale privind datele personale pentru informatii mai detaliate privind transferul informatiilor, drepturile pe care le aveti si cum trebuie configurate setarile de confidentialitate potrivit cerintelor dumneavoastra.

       S.C. OTTOMARZO S.R.L nu promovează spam-ul. Utilizatorii/Clientii/Membrii nu vor primi corespondenta de la noi decat daca aceasta corespondenta este strict legata de o Comandă sau dacă au optat expres (opt-in) pentru a primi informatii privind produsele si ofertele noi pe Site prin abonare sau au optat expres (opt-in) pentru publicitate personalizata (targetata) privind produsele si ofertele noastre, prin unul din mijloacele tehnice selectate.

       S.C. OTTOMARZO S.R.L solicita comunicarea contului bancar doar în situatia exercitarii de dvs. a dreptului de retur si acesta va fi prelucrat exclusiv in scopul rambursarii sumelor datorate dvs., dupa aceste date fiind sterse din baza de date, fiind pastrate doar in evidentele contabile.

       S.C. OTTOMARZO S.R.L garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate exclusiv prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

       S.C. OTTOMARZO S.R.L poate dezvalui datele cu caracter personal angajatilor proprii in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu regulamantul intern si numai pentru scopul in care au fost comunicate, (curieri, furnizori găzduire site) dar numai dupa asigurararea respectarii de catre acestia a confidentialitatii acestora si a legislatiei în vigoare. Exceptie de la regula mentionta anterior este în situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea datelor este solicitata de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

       S.C. OTTOMARZO S.R.L.va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul siteului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (conform cu prevederile legale in vigoare - prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

       Pentru protectia datelor dumneavoastra, S.C. OTTOMARZO S.R.L. a luat masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii.  In cazul unei încalcari a protectiei datelor dumneavoastră cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecința un risc major pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, va vom notifica imediat, pe cat posibil intr-un interval de 72 de ore. Clientul are drept de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale comunicate, conform legii 677/2001, in mod gratuit, printr-o cerere scrisa, semnata si datata. 

       S.C. OTTOMARZO S.R.L nu colectează date cu caracter personal decât de la persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani. Dacă aveti mai putin de 16 ani,va solicităm sa informati parintele sau tutorele despre aceasta Politică de prelucrare a datelor personale si sa isi exprime consimtamantul asupra lor inainte de plasarea oricarei Comenzi.

       S.C. OTTOMARZO S.R.L.nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Va rugam sa retineti ca sunteti personal raspunzător pentru confidentialitatea si pastrarea in conditii de siguranta a datelor dumneavoastră de utilizator sau a parolelor dumneavoastra, care v-au fost predate sau comunicate. Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de catre S.C. OTTOMARZO S.R.L in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru reclama, marketing si publicitate) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul utilizatorului. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu normele legale in vigoare. 

       S.C. OTTOMARZO S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa modifice sau sa innoiasca clauzele de confidentialitate prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati toate revizuirile si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Politica de Confidentialitate actualizata.

       In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 sunteti informat ca beneficiati de urmatoarele DREPTURI in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale de catre S.C. OTTOMARZO S.R.L :

(i) dreptul de a avea acces la Datele Personale - orice persoana are dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc, sunt sau nu prelucrate de operator

(ii) dreptul de interventie asupra datelor – orice persoana are dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor.

(iii) dreptul de opozitie – persoana are dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unor prelucrari sau sa fie dezvaluite tertilor.

(iv) dreptul de a nu fi supus unui decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal prin mijloace automate

(v) dreptul de a se adresa justitiei sau de a înainta o plângere autoritatii de supraveghere in domeniu pentru atacarea deciziilor operatorului.

(vi) dreptul de a merge in instanta si a cere daune pentru incalcarea drepturilor in baza legii nr. 677/2001.

       Drepturile prevazute anterior pot fi exercitate prin transmiterea unei cereri scrise, datata si semnata, catre S.C. OTTOMARZO S.R.L, la adresa Str. 1 Decembrie 1918, Bl. 3A, AP.17, Braila, email vanzari.ottomarzo@gmail.com.

       Prezenta Politica se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client, exclusiv pe site. S.C. OTTOMARZO S.R.L nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului.